جلد دوم کتاب مرجع اپیدمیولوژی بیماریهای شایع ایران (بیماریهای غیر واگیر) به این كتاب، بهعنوان مرجع رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتشر شد. در فصول 52 گانه جلد دوم کتاب، به بیماریهای قلب و عروق؛ بیماریهای متابولیک و غدد؛ اختلالات تغذیهای؛ حوادث و سوانح (غیرعمدی و عمدی)؛ اختلالات و ناهنجاریهای ژنتیکی؛ بیماریهای مغز و اعصاب و اختلالات روانی؛ بیماریهای آلرژیک؛ اختلالات چشم؛ بیماریهای دهان؛ عوارض محیطی؛ و سایر آسیبها و بیماریهای غیر واگیر مانند دخانیات، اعتیاد، سلامت اجتماعی، کیفیت زندگی، عدالت در سلامت فقر، مهاجرت، حاشیه نشینی، مرگ مادران باردار، و مرگهای حول و حوش تولد پرداخته شده است.
همانند جلد نخست، با تأكيد بر تخصصي بودن كتاب، مسؤوليت نگارش هر فصل از این جلد به افرادی صاحبنظر- ترجیحاً اپیدمیولوژیست- در اين زمينه واگذار شد. 46 نويسنده در نگارش جلد دوم اين كتاب همکاری داشتهاند.
به منظور یکپارچهسازی فصول کتاب، در طی امر ویراستاری، سعی فراوان شد که از واژههای تخصصی اپیدمیولوژی به صورت یکنواخت و بر اساس ویراست پنجم کتاب مرجع «فرهنگ جامع همهگیر شناسی (اپیدمیولوژی)» استاد گرانقدر جناب آقای دکتر کیومرث ناصری استفاده شود. رسمالخط تدوین و نگارش واژهها نیز بر اساس توصیههای فرهنگستان زبان و ادب پارسی تنظیم شد. بسیار تلاش شد که استقلال واژگان در کلمات مرکب رعایت گردد. در واژهگزینی و معادلسازی واژههای انگلیسی و لاتین به پارسی نیز دقت فراوان صورت پذیرفت. تا حد امکان معادلهای انگلیسی و لاتین واژههای ذکر شده در متن، به صورت زیرنویس در پایین هر صفحه درج گردید. فرمت نگارش فصول مختلف کتاب و همچنین منابع نیز یکسانسازی شد.
این کتاب به سرستی دکتر پروین یاوری، استاد گروه بهداشت و پزشکی اجتماعی دانشکدهی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تدوین شده است. ویراستاری کتاب نیز بر عهدهی دکتر حمید شریفی و دکتر حسامالدین اکبرین بوده است.
هفتمین شماره نشریه مراقبت (ویژه نامه سمینار «جایگاه و نقش دامپزشکی در سلامت و اقتصاد») منتشر گردید. این شماره از نشریه که در بردارنده مشروح سخنرانی های این سمینار است، را می توانید از اینجا دریافت نمایید.
کارگاه آموزش نرم افزار Stata روز سه شنبه مورخ سوم تیر ماه 1393 رأس ساعت 8:30 در سالن پورمهدی واقع در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران آغاز گردید. دکتر حمید شریفی (متخصص اپیدمیولوژی و استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان) مدرس کارگاه بودند که ضمن تسلط کامل به مطالب، بیانی رسا و گیرا داشته و پس از تدریس هر مطلب از دانشجویان شرکت کننده سؤال پرسیده و یا رفع اشکال مینمودتد.
در این کارگاه سه روزه مطالب آماری رگرسیون مرور شده و سپس چگونگی انجام انواع آنالیزهای رگرسیون با نرم افزار آموزش داده شد.
در پایان نیز به شرکت کنندگان تمریناتی برای مرور مباحث داده شد تا ضمن یادگیری مطالب، تسلط بیشتری پیدا کنند.
ششمین جشنواره حرکت با حضور انجمن های علمی دانشجویی دانشکده دامپزشکی در غرفه دانشگاه تهران در محل سالن تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شریف در تاریخ 28 و 29 بهمن ماه برگزار گردید.
شایان ذکر است بخش دامپزشکی یکی از پربازدیدترین بخشها در این جشنواره بود و در پایان هم غرفه دانشگاه تهران به عنوان غرفه برگزیده ششمین جشنواره حرکت انتخاب گردید. در این جشنواره جناب آقای دکتر باهنر استاد راهنمای انجمن علمی دانشجویی اپیدمیولوژی دامپزشکی به عنوان استاد راهنمای برگزیده دانشگاه تهران و انجمن علمی دانشجویی آناتومی، جنین شناسی و تکنولوژی تولید مثل دامپزشکی به عنوان انجمن برگزیده در امور پژوهشی دانشگاه تهران انتخاب شدند.
پس از برگزاری کارگاه EndNote با توجه به درخواست شرکت کنندگان برای برگزاری کارگاه ICDL پیشرفته، انجمن تصمیم به برگزاری این کارگاه گرفت. کارگاه یک روزه ICDL پیشرفته در روز پنج شنبه مورخ یک اسفند ماه 1392 در سالن حاتمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برگزار گردید. مدرس این کارگاه آقای مهندس یاسر قاضی زاده بودند که ضمن تسلط کامل به نرم افزارهای تدریس شده، به تدریس و رفع اشکال شرکت کنندگان در این کارگاه پرداختند.
سمینار «جایگاه و نقش دامپزشکی در سلامت و اقتصاد» در روز سهشنبه مورخ 29 بهمن ماه 1392 در تالار حامدی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برگزار گردید. در این سمینار که شامل افتتاحیه و دو پانل با عناوین « ارتباط صنعت با حوزههای اجرایی، آموزش و تحقیقات در دامپزشکی» و «ارتباط حوزههای اجرایی با آموزش و تحقیقات در دامپزشکی» بود، جمعی از نخبگان و فعالان عرصه دامپزشکی، اساتید و دانشجویان حضور داشتند. در پانل اول مهندس سید مصطفوی، دکتر مستجابی و دکتر بابایی به سخنرانی پرداخته و پرسشهای حضار را پاسخگو بودند. در پانل دوم که بعد از ظهر برگزار شد، دکتر حسینی، دکتر حاجاکبری و دکتر باهنر سخنرانی داشته و سپس حضار نیز به اظهار نظر در رابطه با موضوعات مطرح شده پرداختند. مشروح این سمینار در آینده نزدیک منتشر خواهد شد.
کتاب «مرجع اپیدمیولوژی بیماریهای شایع ایران، جلد نخست- بیماریهای واگیر» منتشر شد.
این كتاب، بهعنوان مرجع رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامل ۳۵ فصل از بيماريهاي واگير است كه توسط ۴۱ نفر از متخصصان اپيدميولوژي و صاحبنظران رشتههاي علوم پزشكي و بهداشت كشور تأليف شدهاست. ۱۶ نفر از نویسندگان این کتاب دامپزشک میباشند. این کتاب به سرپرستی دکتر پروین یاوری، استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توسط انتشارات گپ در ۴۰۰ صفحه منتشر شده است. ویراستاری این کتاب نیز بر عهدهی دو تن از دامپزشکان اپيدميولوژيست (دکتر حمید شریفی و دکتر حسامالدین اکبرین) بوده است. عناوین و نویسندگان فصول 35 گانه این کتاب عبارتند از: مقدمهای بر اپیدمیولوژی بیماریهای واگیر (دکتر حسین صباغیان)؛ اچآیوی/ ایدز (دکتر علیاکبر حقدوست)؛ هپاتیتهای ویروسی (دكتر جلال پورالعجل)؛ آنفلوانزا (دکتر طلعت مختاريآزاد و دکتر ژيلا ياوريان)؛ سرخک (دکتر طلعت مختاریآزاد و دکتر منوچهر کرمی)؛ سرخجه (دکتر طلعت مختاریآزاد و دکتر منوچهر کرمی)؛ اوریون (دکتر طلعت مختاريآزاد و دکتر ژيلا ياوريان)؛ بيماري فلج اطفال (دكتر بيژن صدريزاده و دكتر ابوالحسن نديم)؛ هاری (دکتر احمد فیاض و دکتر سوسن سیمانی)؛ تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه- کنگو (دکترکورش هلاکوئی نائینی، دکترحسین انصاری، دکترشاهرخ ایزدی، دکتراحسان مصطفوی و دکتر محمدزینلی)؛ سل (دکتر شاکر سالاریلک)؛ جذام (دکتر شاکر سالاریلک)؛ بروسلوز (دکتر علیرضا باهنر و دکتر محمد زینلی)؛ وبا (دکتر محمدمهدی گویا، دکتر محمود نبوی، دکتر فرشته انصاری و دکتر احسان مصطفوی)؛ اسهال خونی باکتریایی (دکتر شاکر سالاریلک)؛ حصبه و شبه حصبه (دکتر رضا چمن)؛ مسمومیت غذایی سالمونلایی (دکتر سعید بکائی)؛ مننژیت مننگوکوکی (دکتر مهرداد حقیقی، دکتر محمود نبوی و دکتر فرشته انصاری)؛ سیاه سرفه (دکتر سید محسن زهرایی)؛ دیفتری (دکتر سید محسن زهرایی)؛ کزاز نوزادی (دکتر سید محسن زهرایی)؛ لپتوسپیروز (دکتر محمود نبوی، دکتر مهرداد حقیقی و دکتر احسان مصطفوی)؛ آنتراکس (سیاهزخم) (دکتر علیرضا باهنر و دکتر حسامالدین اکبرین)؛ تب کیو (دکتر احسان مصطفوی)؛ طاعون (دکتر عارف امیرخانی و دکتر احسان مصطفوی)؛ ليشمانيوز جلدي (سالک) (دكتر ابوالحسن نديم و دكتر محمدرضا شيرزادي)؛ ليشمانيوز احشایي(كالاآزار) (دكتر مهدي محبعلي و دكتر ابوالحسن نديم)؛ مالاریا (دکتر احمد رییسی و دکتر ابوالحسن ندیم)؛ توکسوپلاسموز (دکتر نادر اسماعیلنسب ،دکتر حسین کشاورز و دکتر عارف امیرخانی)؛ بیماری هیداتید (کیست هیداتید) (دکتر مجید فصیحی هرندی، دکتر حمید شریفی و دکتر حسامالدین اکبرین)؛ فاسیولیازیس (دکتر غلامرضا مولوی و دکتر ابوالحسن ندیم)؛ گال (دکتر علی دلپیشه)؛ عفونتهای آمیزشی (مریم نصیریان، دکتر کیانوش کمالی و زهرا رجبپور)؛ عفونتهای ناشی از مراقبتهای بهداشتی (سنا عیبپوش)؛ و مقاومت به داروهای ضد میکروبی (دکتر حمید شریفی، دکتر حسامالدین اکبرین و دکتر زهرا بلوکی).
:: موضوعات مرتبط:
اخبار انجمن،
، :: برچسبها:
مرجع اپیدمیولوژی,
بیماری های شایع,
بیماری های واگیر,
لطفاً مبلغ ثبت نام را به حساب جاری شماره 33327021 نزد بانک تجارت شعبه کاوه (کد 331) به نام سید مهدی قمصری و علیرضا باهنر واریز کرده و پس از تکمیل فرم ثبت نام، آن را به همراه اسکن فیش واریزی و کارت دانشجویی به آدرس پست الکترونیک utssea@gmail.com ارسال نموده و برای تأیید ثبت نام با شماره 09196489613 تماس حاصل فرمایید.
انجمن علمی دانشجویی اپیدمیولوژی دانشگاه تهران برگزار می نماید:
سمینار
جایگاه و نقش دامپزشکی در سلامت و اقتصاد
زمان: سهشنبه 29 بهمن 1392، ساعت 8:30 تا 16
مکان: تالار حامدی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
محورها:
ارتباط صنعت با حوزههای اجرایی، آموزش و تحقیقات در دامپزشکی
ارتباط حوزههای اجرایی با آموزش و تحقیقات در دامپزشکی
با 3 امتیاز بازآموزی برای اعضای سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
لطفاً مبلغ ثبت نام (500 هزار ریال) را به حساب جاری شماره 33327021 نزد بانک تجارت شعبه کاوه (کد 331) به نام سید مهدی قمصری و علیرضا باهنر واریز نمایید.
اسکن فیش واریزی را به همراه فرم ثبت نام، به آدرس پست الکترونیک utssea@gmail.com ارسال نموده و برای تأیید ثبتنام با شماره 09196489613تماس حاصل فرمایید.
بهدلیل محدودیت، اولویت با کسانی خواهد بود که سریعتر نسبت به ثبتنام اقدام نمایند.
مقاومت ضد ميكروبي يكي از مهمترين و جدیدترین چالشهای سازمانهاي متولي سلامت در سطح جهان است. اين موضوع تا آن جا اهمیت یافت كه شعار روز جهانی بهداشت در سال 2011 ميلادي درباره نگرانی جامعه جهانی از مقاومت به داروهای ضدمیکروب انتخاب شد. در فروردين ماه سال 1390، هفته سلامت را با شعار «مقاومت به داروهاي ضد ميكروبي، يك تهديد جهاني» پشت سرگذاشتيم كه يك روز از اين هفته نيز به نام «داروسازان، دامپزشكان و توليد و مصرف منطقي داروهاي ضد ميكروبي» اختصاص يافت. جامعه جهانی دامپزشکی نیز در حمایت از شعار سازمان جهانی بهداشت، محور و زمینه اصلی شعار روز جهانی دامپزشکی- آخرين شنبه آوريل- در سال 2012 میلادی را «مقاومت به داروهای ضد میکروب» انتخاب نمود كه اهميت وظيفه حرفهاي و اخلاقي دستاندركاران سلامت، به ویژه دامپزشکان را در كاهش مقاومت ضد ميكروبي نشان ميدهد. این شعار، با نگرش به حجم گسترده تجويز و مصرف داروهاي ضد ميكروب در صنايع پرورش دامهاي شيري و گوشتي، طيور، آبزيان و زنبور عسل– چه به عنوان پيشگيری و چه به عنوان درمان بيماريها- وظيفه حرفهاي و اخلاقي دامپزشكان را در تجويز منطقي اين گونه داروها، رعایت مدت زمان منع مصرف فراوردههای دامی پس از تجویز ضد میکروبها و پایش باقیماندههای دارویی در مواد غذایی با منشأ دامی- در راستاي كاهش مقاومت ضد ميكروبي- دو چندان ميكند.
جامعه دامپزشكان ايران بهعنوان قديميترين تشكل صنفي دامپزشكي ايران، در راستاي ايفاي رسالت علمي خويش و ضرورت همراهی با جامعه جهانی دامپزشکی و به بهانه این شعار، در ادامه انتشار سلسله كتابهاي تخصصي، تصميم به انتشار كتابي با عنوان «مقاومت ضد میکروبی و اهمیت آن در بهداشت عمومی» مقارن با روز ملی دامپزشكي گرفت و با تأكيد بر تخصصي بودن كتاب، مسؤوليت نگارش هر فصل از كتاب را به افرادی صاحبنظر در اين زمينه واگذار نمود
فصل اول این کتاب به تاریخچه کشف، طبقهبندی داروهای ضد میکروب و کاربرد داروها بر ضد اجرام بیماریزا در طب دامپزشکی؛ فصل دوم به اهمیت مقاومت ضد میکروبی؛ فصل سوم به مکانیسم ایجاد مقاومت ضد میکروبی؛ فصل چهارم به اپیدمیولوژی مقاومت ضد میکروبی در جهان و ایران؛ فصل پنجم به مقاومت باكتريها و ويروسها به آنتيبيوتيكها و ضد ويروسها؛ فصل ششم به مقاومت كرمها به داروهاي ضد كرم؛ فصل هفتم به مقاومت تكياختهها به داروهاي ضد تكياخته؛ فصل هشتم به تجویز منطقی ضد میکروبها در دامهای بزرگ؛ فصل نهم به الگوي مقاومت ضدميكروبي در عفونتهاي داخل پستاني در گاوهاي شيري؛ فصل دهم به تجویز منطقی ضد میکروبها در دامهای کوچک؛ فصل يازدهم به تجویز منطقی ضد میکروبها در طیور؛ فصل دوازدهم به تجویز منطقی ضد میکروبها در آبزیان؛ فصل سيزدهم به فراوردههای زنبورعسل، یک گام فراتر از آنتيبیوتیکها؛ فصل چهاردهم به اصول درمان آنتیبیوتیکی در انسان و فصل پانزدهم به باقیمانده ضد میکروبها در مواد غذایی با منشأ دامی و اثرات آن در بهداشت عمومی اختصاص یافته است.
دکتر موسی احمدیزرنق، دكتر علي اسلامي، دكتر حسامالدين اكبرين، دكتر سيدجواد حسينيشكوه، دكتر آراسب دباغمقدم، دكتر جميله سالارآملي، دكتر حميد شريفي، دكتر حميدرضا شكراني، دكتر گودرز صادقيهشجين، دكتر زهره عبدالملكي، دكتر رضا كسروي، دكتر مهدي محبعلي، دكتر مجتبي محرمي، دكتر بابا مخير، دكتر سيامك مشهديرفيعي، دكتر فرهاد موسيخاني، دكتر محمدقلي نادعليان و دكتر حسين نجفزادهورزي، نویسندگان این کتاب هستند.
ویراستاری کتاب را هم دکتر حسام الدین اکبرین و دکتر آراسب دباغ مقدم انجام داده اند.
این کتاب در 264 صفحه توسط انتشارات پیشرو مبتکران و با پشتیبانی مادی شرکت تحقیقات و تولید مواد بیولوژیک پسوک و حمایتهای معنوی جامعه دامپزشکان ایران به چاپ رسیده است.
کتاب تغذیه و سرطان به همت مرکز تحقیقات سرطان و اداره انتشارات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی به زیور طبع آراسته شده است. دکتر علی ملک شاهی مقدم (دامپزشک و پژوهشگر علوم تغذیه) / دکتر سید حسین داودی (عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) و فاطمه نوع پرست (دانشجوی سال ششم دکترای حرفهای دامپزشکی دانشگاه تهران) تآلیف این کتاب را به عهده داشته اند.
کلیات و تاریخچه سرطان - وضعیت تغذیه ای و بی اشتهایی و لاغری مفرط ناشی از سرطان - پیامدهای سوء تغذیه در بیماران سرطانی - ارزیابی و غربالگری تغذیه ای در سرطان - نیازهای تغذیه ای بیماران مبتلا به سرطان - اثرات اجتماعی و روانشناختی انتخاب غذا در بیماران سرطانی - حمایت تغذیه ای در بیماران سرطانی - اثرات تاخیری رهیافت های درمانی بر بیماران نجات یافته از سرطان - تغذیه و مراقبت تسکینی در سرطان و تغذیه و سرطان های دوران کودکی فصول این کتاب 288 صفحه ای را تشکیل می دهند
کارگاه آموزش نرم افزار EndNote (نرم افزار مدیریت منابع مقالات علمی)
مدرس: جناب آقای مهندس یاسر قاضی زاده
زمان: پنج شنبه 14 آذر ماه 1392 ساعت 8 الی 14 مکان: مرکز کامپیوتر دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران هزینه ثبت نام: اعضای انجمن اپیدمیولوژی: 20000 تومان برای سایر افراد: 30000 تومان
لطفاً مبلغ ثبت نام را به حساب جاری شماره 33327021 نزد بانک تجارت شعبه کاوه (کد 331) به نام سید مهدی قمصری و علیرضا باهنر واریز نمایید.
اسکن فیش واریزی را به همراه فرم ثبت نام، به آدرس پست الکترونیک utssea@gmail.com ارسال نموده و جهت تأیید ثبت نام با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.
09196489613
مهلت ثبت نام تا تاریخ 10 آذر 1392 می باشد.
برای افراد شرکت کننده گواهی حضور صادر می شود.
فرم ثبت نام را می توانید از این لینک دریافت نمایید.
تولید ورمی کمپوست فعالیتی جدید در سطح کشور و جهان می باشد. انجمن علمی دانشجویی اپیدمیولوژی با همکاری انجمن های انگل شناسی و بهداشت خوراک دام دانشکده، سمیناری جهت آشنایی با این صنعت رو به رشد و مزایای استفاده از کرم خاکی و کود آلی در کشاورزی و دامپروری برگزار نمود که سخنران مدعو آن مدیر عامل شرکت سایه گستران زندگی ایرانیان و کارآفرین برتر کشور بودند.
اسلایدهای سمینار را می توانید از اینجا دریافت نمایید.
چهارمین شماره نشریه مراقبت (نشریه مشترک انجمن علمی دانشجویی اپیدمیولوژی دانشگاه تهران و دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور) منتشر گردید. لطفاً برای دریافت این شماره نشریه اینجا کلیک کنید.
کارگاه روز سه شنبه مورخ 5 شهریور ماه 1392 رأس ساعت 8:30 در سالن پورمهدی واقع در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران آغاز گردید. دکتر حمید شریفی (متخصص اپیدمیولوژی و استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان) مدرس کارگاه بودند که ضمن تسلط کامل به مطالب، بیانی رسا و گیرا داشته و پس از تدریس هر مطلب از دانشجویان شرکت کننده سؤال پرسیده و یا رفع اشکال مینمودتد.
این کارگاه دو روزه به چهار بخش (آشنایی با نرم افزار، چگونگی وارد کردن داده ها، آنالیزهای مقایسه میانگین، چگونگی رسم نمودار) تقسیم گردید که هر روز دو بخش آن ارائه شد. در پایان نیز به شرکت کنندگان تمریناتی برای مرور مباحث داده شد تا ضمن یادگیری مطالب، تسلط بیشتری پیدا کنند.
سومین شماره نشریه مراقبت (نشریه مشترک انجمن علمی دانشجویی اپیدمیولوژی دانشگاه تهران و دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور) منتشر گردید. لطفاً برای دریافت این شماره نشریه اینجا کلیک کنید.
اپیدمیولوژی بالینی بیتردید از مهمترین و کاربردیترین شاخههای اپیدمیولوژی میباشد که همواره در خدمت رسانی و یاری کلینیسینها و متخصصان رشتههای مختلف علوم بالینی کوشیده است. در واقع اپیدمیولوژی بالینی چیزی جز به کار بستن هدفمند یافتهها و اصول اپیدمیولوژی در طب بالینی نیست. در دامپزشکی نیز متخصصان علوم بالینی همواره با موارد بالینی و بیماران در سطح فردی و جمعیتی سر و کار دارند و از این اصول در حل مشکلات گله و دیگر جوامع حیوانی مدد گرفتهاند. هدف نهایی اپیدمیولوژی دامپزشکی چیزی جدای از هدف نهایی علم دامپزشکی یعنی ارتقای بهداشت عمومی و رفاه و بهرهوری سرمایهی دامی نیست.
کتاب حاضر با این رویکرد توسط رونالد دی اسمیت، استاد بازنشسته دانشگاه ایلینوی ایالات متحده امریکا تألیف و توسط دکتر حمیدرضا قیصری دانشیار گروه بهداشت مواد غذایی دانشگاه شیراز و دکتر امید علی نکوئی جهرمی دستیار ارشد اپیدمیولوژی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران ترجمه شده است.
فصل اول این کتاب به مقدمه؛ فصل دوم به تعیین حدود طبیعی؛ فصل سوم به ارزیابی آزمونهای تشخیصی؛ فصل چهارم به کاربرد آزمونهای تشخیصی؛ فصل پنجم به سنجش فراوانی بیماریها؛ فصل ششم به ارزیابی خطر و پیشگیری؛ فصل هفتم سنجش و ارائهی پیشآگهیها؛ فصل هشتم به طراحی و ارزیابی کارآزماییهای بالینی؛ فصل نهم به معنیداری آماری؛ فصل دهم به بومشناسی پزشکی و بررسی طغیان؛ فصل یازدهم به سنجش و بیان وقوع؛ فصل دوازدهم به اثبات علت؛ فصل سیزدهم به منبع و انتقال عوامل بیماریزا و فصل چهاردهم به هزینههای بیماری پرداخته است.
این کتاب در 325 صفحه توسط انتشارات دانشگاه شیراز منتشر شده است.
کارگاه آموزش مقدماتی SPSS در روز پنج شنبه مورخ 19 اردیبهشت ماه 1392در سالن پورمهدی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برگزار گردید. مدرس کارگاه جناب آقای دکتر اکبرین متخصص اپیدمیولوژی بودند که پس از مروری کوتاه بر مباحث آماری، شرکت کنندگان را با نرم افزار آشنا کرده و چگونگی استفاده از آن در آزمون های آماری را آموزش دادند.
دومین شماره دوماهنامه مراقبت (نشریه مشترك انجمن علمی دانشجویی اپیدمیولوژي دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و دفتر بهداشت و مدیریت بیماريهاي دامی سازمان دامپزشکی کشور) منتشر شد. مطالب این شماره عبارتند از :
سخن آغازین: روز جهانی دامپزشکی، دیباچه: واکسیناسیون، دریچه: ارزیابی اقتصادي واکسیناسیون درحیوانات، چشم انداز: دستورالعملهاي ملی و بین المللی واکسیناسیون بیماريهاي آبله، تب برفکی و شاربن، بازتاب: جشن روز جهانی دامپزشکی، گامهاي پژوهشی: معرفی کتاب اپیدمیولوژي بالینی دامپزشکی.
اولین نشریه مشترك انجمن علمی دانشجویی اپیدمیولوژي دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و دفتر بهداشت و مدیریت بیماريهاي دامی سازمان دامپزشکی کشور که به صورت اینترنتی منتشر می شود با عنوان "گاهنامه مراقبت" در اسفتد ماه 1391 برای همکاران و علاقمندان ارسال گردید.
اولین شماره گاهنامه مراقبت را می توانید از این لینک دریافت نمایید.
انجمن سال نو را خدمت شما تبریک عرض نموده و سالی پربار و سرشار از موفقیت و شادکامی برایتان آرزومند است.
انجمن علمی دانشجویی اپیدمیولوژی دانشگاه تهران افتخار دارد آمادگی خود را جهت برگزاری دوره های آموزشی نرم افزارهای آماری و همکاری در طرح ها و پروژه های تحقیقاتی بخصوص در زمینه علوم پزشکی، دامپزشکی و بهداشت اعلام نماید.
چنانچه در طراحی و اجرای طرح پژوهشی خود و یا انجام مراحل آماری و آنالیز داده ها به مشکل برخورده اید، در صورت تمایل می توانید با نشانی پست الکترونیک utssea@gmail.comمکاتبه نمایید.
کارگاه یک روزه آشنایی با نرم افزار پرکاربرد EndNote در تاریخ مقرر در مرکزکامپیوتر دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برگزار گردید. این کارگاه که بااستقبال بسیار زیادی مواجه گردید، توسط جناب آقای دکتر حمید شریفی متخصصاپیدمیولوژی و استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان تدریس شد.
انجمن علمی دانشجویی اپیدمیولوژی دانشگاه تهران اولین کارگاه خود را در تالار حامدی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برگزار کرد. این کارگاه که تحت عنوان کارگاه مقاله نویسی برگزار و توسط جناب آقای دکتر علی منتظری رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی تدریس گردید، با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.
انجمن علمی دانشجویی اپیدمیولوژی دانشگاه تهران علاقه مند به برقراری ارتباط با محققان، دانشجویان و اعضای محترم هیئت علمی ارگان های مختلف می باشد. از اینکه وبلاگ ما را برای بازدید انتخاب نموده اید، متشکریم.