معرفی کتاب «تغذیه و سرطان»
معرفی کتاب «تغذیه و سرطان»
نوشته شده توسط دکتر محمد حسن ربیعی در ساعت 10:7

کتاب تغذیه و سرطان به همت مرکز تحقیقات سرطان و اداره انتشارات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی به زیور طبع آراسته شده است. دکتر علی ملک شاهی مقدم (دامپزشک و پژوهشگر علوم تغذیه) / دکتر سید حسین داودی (عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) و فاطمه نوع پرست (دانشجوی سال ششم دکترای حرفه‎ای دامپزشکی دانشگاه تهران) تآلیف این کتاب را به عهده داشته اند.

کلیات و تاریخچه سرطان -  وضعیت تغذیه ای و بی اشتهایی و لاغری مفرط ناشی از سرطان - پیامدهای سوء تغذیه در بیماران سرطانی - ارزیابی و غربالگری تغذیه ای در سرطان - نیازهای تغذیه ای بیماران مبتلا به سرطان - اثرات اجتماعی و روانشناختی انتخاب غذا در بیماران سرطانی - حمایت تغذیه ای در بیماران سرطانی - اثرات تاخیری رهیافت های درمانی بر بیماران نجات یافته از سرطان - تغذیه و مراقبت تسکینی در سرطان و تغذیه و سرطان های دوران کودکی فصول این کتاب 288 صفحه ای را تشکیل می دهند



نظرات شما عزیزان:

مسعود بهرامی
ساعت0:25---27 آبان 1392
با سلام
وبلاگ علمی دانشجویان اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی همدان آغاز به کار کرد
لطفا مارا از نظرات ارزشمند خود بهره مند سازید و در صورت تمایل لینک بفرمایید
با تشکر


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



:: موضوعات مرتبط: اخبار انجمن، ،
:: برچسب‌ها: کتاب تغذیه وسرطان,